welke doelgroep past bij mij?

Welke Doelgroep hoort bij mij?

Voor een nieuwe website ben ik aan het onderzoeken (opnieuw) welke doelgroep bij mij past. En ook nu kom ik er achter dat ik niet wil of kan kiezen tussen verschillende groepen.

zonsopkomst suppen, 1 met de natuur.

Aangezien dat dat een herhalend “probleem”is leg ik me er bij neer. Ik ga niet kiezen tussen de verschillende doelgroepen. Ik blijf coach voor alle doelgroepen die nu bij mij opkomen.

Ik wil die jongen helpen die er zo van baalt dat hij elke keer zo boos wordt op het schoolplein. Er samen met hem achter komen dat je met je hoofd omhoog bij een ruzie weg kan lopen.

Ik wil die vrouw helpen die zo moedig om buiten haar comfortzone uitdagingen aangaat en knikkende knieën heeft als ze een speech moet houden. Ik wil haar laten zien hoe goed ze het doet. Ik wil haar de complimenten die ze krijgt leren ontvangen en ze echt geloven.

Ik wil er voor die vrouw kunnen zijn die merkt dat het verdriet om het verlies van haar baby nog steeds niet weg is. Ik wil haar gerust stellen dat dat heel normaal is en naar haar luisteren als ze over haar wil vertellen.

Ik wil die zorgkanjer leren Nee te zeggen tegen nog een extra dienst en Ja te zeggen tegen dat dagje sauna waar ze naar uitkijkt.

Ik wil die mannen en vrouwen die net gescheiden zijn laten zien dat ze echt de moeite waard zijn. En ook weer in staat zullen zijn liefde te voelen

Kortom ik wil er voor jou kunnen zijn. Niet alleen als je me nodig hebt maar ook als je mij kan gebruiken.

Wandelen

praten

luisteren

luisteren en luisteren.

Bas van Roon

www.basbuitencoach.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.