De juiste vraag …

Bij sommige coaching-gesprekken draait het om de juiste vraag op het juiste moment. Gisteren nam Lindemarie de moeite om mij te bellen, naar me te luisteren en de juiste vraag te stellen.

Het gesprek ging over de moeite ik heb om mijzelf te presenteren op linked-inn en andere social-media. Naar mijn idee heb ik best veel berichten gepost op linked-inn en facebook. En zijn ook echt de moeite waard om te lezen en te overdenken. Vergeving is hier een mooi voorbeeld van. Maar kennelijk moet er meer gebeuren om een hit te worden, om heel veel likes te krijgen.

Maar wat? en hoe dan? Wil je dat graag weten? vraag dan: Lindemarie van Lindemarie mediaburo.

Wil je weten wat de juiste vraag was?  Lees dan verder;

Zij heeft me veel tips gegeven en linkjes gedeeld over hoe ik het aan kan pakken. Hoe ik de aandacht op BasBuitenCoach kan vestigen en zo klanten kan krijgen voor mijn coachingsbedrijf. Want het gaat mij niet om om beroemd te worden of de zoveelste Youtuber te worden met meer dan een miljoen kijkers. Nee, ik wil mensen inspireren en er achter komen wat hun drijfveer is voor het werk wat ze doen. En hoe ze de motivatie, of beter; de inspiratie van het begin van hun carriére vast kunnen houden of terug kunnen vinden. Want wat zijn geïnspireerde mensen mooi om mee te werken.

Al die tips ga ik naar kijken en wat mee doen. Maar die tips,  hoe goed ze ook zijn,  zijn niet de reden geweest om weer aan de slag te gaan met het typen van blogs en het nadenken over welke filmpjes ik online ga maken en ga posten. Dat kwam door mijn antwoord op de juiste vraag: Ja.

Heb je wat te vertellen? 

Ja, ik heb wat te vertellen. Ja, ik weet van mezelf dat ik mensen kan laten nadenken. Mensen weet te inspireren. Ja, dus dat ga ik doen.

 

1 gedachte over “De juiste vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.